Via-Akatemia mukana Joogafestivaleilla Helsingissä

Joogafestival. Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.
     Lauantai 4.3.2023, klo 9.00 – 18.00
     Sunnuntai 5.3.2023, klo 9.00 – 17.00

Via-Akatemian messupaikka on P15.

Luento, Tutustu ajatusjoogaan, Terttu Seppänen, la 4.3. klo 11 – 11.45
Kellari 2 -salissa

Ajatukset sisäisen eheyden luojana

Ajatusjooga johtaa ajatusten ja tunteiden positivisoimisen kautta luonteen jalostumiseen ja Ikuisen Itsen yhteyteen. Ajatusjooga toimii loogisten positiivisten lauseiden avulla. Tavoitteena on sisäinen rauha, mielentyyneys, luonteen jalostuminen, tajunnan avartuminen ja tietoinen yhteys Jumalaan. Terttu Seppänen tarkastelee luennossa ajatus- ja tunneolemuksen puhdistamista, Ikuisen Itsen voimistamista, anteeksiannon ja anteeksipyynnön harmonisoivaa voimaa ihmissuhteissa ja tietoisuuden tasoja henkisen kasvun edetessä. Ajatusharjoitusten riittävä perustekniikka opitaan tunnilla. Ajatusjoogaharjoitukset etenevät valmiin kirjallisen materiaalin mukaan ja koko peruskurssi edellyttää kahden noin vuoden opiskelua, mutta asioiden sisäistyminen on koko elämänpituinen matka. Päivittäinen harjoitusaika 20–30 minuuttia. Ajatusjoogaharjoitukset tehdään ajatuksin.

Terttu Seppänen on psykologi, joka on perehtynyt ihmisen henkiseen kasvuun sekä itäisten että läntisten viisaustraditioiden ja nykyhenkisyyden pohjalta. Psykologivuosien jälkeen hän aloitti 1994 ajatusjooganopettajana. Hän opettaa ja kouluttaa Via-Akatemiassa ajatusjoogaohjaajia. Hän toimitti kirjaksi Kirjeopisto Vian perustajien Tyyne Matilaisen ja Mirja Salosen vuosina 1955–57 kehittämän rajajoogajärjestelmän ja sen kymmenen opetuskirjettä. Nykyisin tätä joogamuotoa kutsutaan ajatusjoogaksi.

Tervetuloa tutustumaan ajatusjoogan harjoittajiin, Via-Akatemian messupöydän tuotteisiin ja luennolle! Tästä luentoesittelyyn.Date

04 maalis 2023
Expired!

Time

11:00 - 11:45