Vuokraus

Vuokraa Kaukalinna edullisesti tilaisuuksiin, kodinjuhliin, kursseihin ja kokouksiin. 400 euroa/päivä, 28 euroa/tunti. Kaukalinna sijaitsee Kerimäellä, 26 km Savonlinnasta.

Koulutus- ja majoitustiloja on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin; kodinjuhliin, kokouksiin ja kursseihin. Kaukalinna on loistava paikka pitää kahvikonsertteja. Salissa on Hellas-merkkinen pystypiano, jota on huollettu säännöllisesti. Stereot ja videotykki ovat käytettävissä.

Alakerran salissa on noin 70 istumapaikkaa. Myös ulkona puutarhassa voi kahvitella. Talosta löytyvät liinat ja astiasto. Keittössä on iso tiskikone ja liesi/uuni. Kaikki perusvälineet tilaisuuksien järjestämiseen löytyvät. Alakerrassa on neljä wc:tä ja suihkut.

Kaukalinnan pihapiirissä on kappeli, johon mahtuu 20-30 ihmistä. Siellä voi järjestää pienimuotoisia kirkollisia tilaisuuksia mm. kaste- ja häätilaisuuksia sekä esim. hartaus- ja lauluhetkiä. Kappelin on siunannut käyttöön rovasti, aluekappalainen Toivo Loikkanen  juhannuksena 2014.

Piharakennuksessa on iso liiteri, joka soveltuu esim. häätansseihin. 

Vuokraushinta, päärakennuksen alakerta

400 euroa/päivä, 28 euroa/tunti (sis. alv)

Yhteydenotot

Kaukalinna Viitamäentie 189 58200 Kerimäki

Sinikka Juntura 040 825 5165 kaukalinna@via.fi

Kaukalinnan pihapiirissä sijaitseva vanha maakellari kunnostettiin kappeliksi. Rovasti, aluekappalainen Toivo Loikkanen siunasi kyläkappelin  käyttöön juhannuspäivänä 2014.

Piharakennuksen tilavassa liiterissä tanssitaan kesähäissä. Puutarhakonserteissa taiteilijoiden esiintymislava on avoimien ovien edessä.