Kuukauden ajatus-kokoelma 2022

Sivustollamme julkaistaan joka kuukausi uusi ajatus, jonka merkitystä voi itsekseen pohdiskella. Lauseet ovat Kirjeopisto Vian rajajoogakurssin opetuskirjeistä. Copyright© Via-Akatemian säätiö sr. Kaikki oikeudet pidätetään. Tästä lukemaan vuosien 2020-2021 kuukauden ajatuksia.

Ihminen, jonka olemus on täynnä positiivisuutta, tartuttaa sitä joka hetki ympäristöönsä saattaen häntä lähellä olevat ihmiset tulemaan positiivisemmiksi.”

“Sinun olemuksesi täyttänyt ja sitä ympäröivä rauha ja tasapaino säteilee sinusta lähellä oleviin ihmisiin rauhoittaen heidätkin.”

“Lähettäkää toisille ihmisille sellaisia ajatuksia, jollaisia tahdotte itsellenne lähetettävän.”

“Ajatuksen kyky liikkua on aina ollut ja on edelleen rajaton.”

”Tahdon puhua aina totta ja silloin korkeampi Minäni valvoo puhettani niin, että se on samalla lempeää. Opin vaikenemaan ja puhumaan oikealla hetkellä.”

“Positiivisten ajatustesi energian avulla aurasi voi muodostua niin voimakkaaksi, että se pystyy neutraloimaan negatiiviset tunteet, ajatukset ja mielentilat.”

“Sinun olemuksesi täyttänyt ja sitä ympäröivä rauha ja tasapaino säteilee sinusta lähellä oleviin ihmisiin rauhoittaen heidätkin.”

”Minä olen oikealla tavalla suvaitsevainen ja avarakatseinen. Minä olen myötätuntoinen, pitkämielinen, anteeksiantavainen ja lempeä.”

“Ajatus on suuri voima. Hyvät ajatukset tekevät meistä hyviä ihmisiä. Luonteen jalostaminen tapahtuu korkeamman Minän ohjauksessa.”

“Minä tahdon keskustella ja neuvotella asioista ystävällisessä ja  sovinnollisessa hengessä.”

©Via-Akatemian säätiö sr

Tästä lukemaan kuukauden ajatuksia vuosilta 2020-2021.