Kirjat ja äänitteet

Julkaisujen tilaukset

Kirjat

Rajajoogan kurssikirjat

Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen, Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi. Kymmenen opetuskirjettä. Toimittanut Terttu Seppänen. Uuden Safiirin Aikakauskirja 2 2019. Via-Akatemian säätiö sr.

Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen, Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi. Opetuskirjeet I-IV. Toimittanut Terttu Seppänen. Uuden Safiirin Aikakauskirja 3 2019. Via-Akatemian säätiö sr.

Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen, Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi. Opetuskirjeet V-X. Toimittanut Terttu Seppänen. Uuden Safiirin Aikakauskirja 4 2020. Via-Akatemian säätiö sr.

Tilausohje: Rajajoogan harjoittamisessa edistyneet tai aikaisemmin Kirjeopisto Viassa opiskelleet voivat tilata kerralla koko kurssin (opetuskirjeet I-X). Rajajoogan aloittelijoille suosittelemme, että aloitat tilaamalla ensin kurssin alkupuolen (opetuskirjeet I-V) ja opiskeltuasi ja sisäistettyäsi sen perusasiat voit tilata kurssin loppupuolen (opetuskirjeet V-X). Alku- ja loppuosan voi tilata myös yhdessä. Opiskelu tulee aloittaa kurssin alusta ja edetä systemaattisesti eteenpäin opetuskirje opetuskirjeeltä. Katso rajajoogan opiskelu.

Rajajoogan kurssikirjojen tilauslomake

Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia

Tuula Uusitalo: Hyvyyden voimien palveluksessa Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ja sen inspiroimia välähdyksiä. Uuden Safiirin Aikakauskirja 1 2016. Via-Akatemian säätiö sr.

Kirja on kokoelma Tuula Uusitalon (1942-2019) artikkeleita, jotka on julkaistu Uusi safiiri -lehdessä 2009 alkaen. Pohjana ovat olleet Kirjeopisto Vian perustajaopettajan Tyyne Matilaisen ja hänen oppilaidensa kysymys-vastauskeskustelumateriaalit vuosilta 1975-85. Yli 40 vuoden ajan Tuula Uusitalo on miettinyt, jäsentänyt ja tulkinnut tätä aineistoa ja löytänyt filosofisesti kestävät pohjavirrat.

Kirjan tilauslomake

Eettisen synergian voima

Juhlakirja Mirja Saloselle 18.III.1995. Toim. Terttu Seppänen ja Tuula Uusitalo. Via-Akatemian säätiö. Yliopistopaino Helsinki 1995. Loppuunmyyty.

Tulossa kaksi uutta kirjaa!

Äänitteet

Aaltoin tarina. Opus 90 pianokvartetille ja baritonille. Sävellys Timo-Juhani Kyllönen. Sanat Tuulikki Salonen. Via-Akatemian säätiön sr tilaussävellys. Kantaesitys Kaukalinnan X puutarhakonsertissa Kerimäellä 3.8.2014.

DVD 19 min 21 s Hinta 15 e + postikulut CD 16 min 36 s Hinta 15 e + postikulut

TILAUKSET via.akatemia@via.fi tai tilaa tästä.