Videot

Timo Tahvanainen RTV:stä haastatteli Maailmankuvia -sarjaan Terttu Seppästä Kirjeopisto Vian rajajoogasta sekä Via-Akatemian ja Via ry:n toiminnasta syyskuussa 2019.

R-TV kävi tutustumassa Kerimäen Kaukalinnassa Suomalaiseen Vialaiseen mysteeriopistoon, Via-Akatemiaan. Tässä lauantain ohjelmakoosteessa luennoivat Terttu Seppänen (Via-Akatemia Kirjeopisto Vian työn jatkajana ja 10 avainta positiiviselle elämänkaarelle), Sinikka Juntura (Uusi maailmanjärjestys), Jari Kiirla (Hyve dialogi), Elina Kakko (Ajatuksen ja kehon liitto sekä Luo valoa elämään ajatuksen voiman ja ajattelutaidon avulla) ja Heikki Vuorila (Vialainen filosofinen koulukunta).

Via-Akatemian luennolla tutustut ajattelun ja positiivisten tunteiden mahdollisuuksiin todellisuutesi luomisessa ja siihen, kuinka aivot ja sydän ovat mukana luomisprosessissa. Via-Akatemian rajajoogan ja ajatusjoogamenetelmän avulla voit oppia luomaan todellisuuttasi positiivisella tavalla. Video on slide-esitys ja sen on tehnyt rajajooganopettaja Elina Kakko. Kesto n. 40 min.

Ajatusvoiman ymmärtäminen ja eheyttävän ajattelutaidon oppiminen ovat merkityksellisiä paitsi ihmisen oman sisäisen kehityksen myös yhteiskunnan rakentavan kehittämisen kannalta. Slide-luennolla saat tietoa myös Via-Akatemian opettamasta rajajoogankurssista ja sen sisältämästä ajatusjoogamenetelmästä. Ajatusjoogaa harjoittamalla voit oppia positiivista loogista ajattelutaitoa sekä ymmärtämään ajatuksen lakeja. Ajatusvoiman ymmärtäminen ja ajattelutaitojen oppiminen on seuraava ihmiskunnan suuri kehitysaskel. Tervetuloa mukaan slide-luennolle! Video on slide-esitys ja sen on tehnyt rajajooganopettaja Elina Kakko. Kesto n. 35 min. Luento on julkaistu 2.3.2021.
Ihminen on sitä, mitä hän ajattelee. Millaista on hyvä ajattelu? Oletko harjoittanut ajatuksiasi?
Ajatusjoogan avulla voit saada apua ajattelun ja tunteiden säätelyyn. Opit loogista positiivista ajattelua sekä itsesi johtamista, lempeällä ja järkevällä tavalla. Ajatusjoogaa harjoitetaan tekemällä loogisia positiivisia ajatusharjoituksia. Niiden avulla opettelet muuttamaan ajattelutapaa, tekemään positiivista itsekasvatusta ja voimistamaan yhteyttäsi sisäiseen Itseen. Ajatusten harjoittamisen tuloksena voit löytää mielentyyneyden ja saada potentiaalisi esiin. Videolla ajatusjoogamenetelmän opettaja Elina Kakko kertoo sinulle suomalaisesta Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssista, joka sisältää ajatusjoogamenetelmän. Miten voin tutustua ajatusjoogaan?
Tule mukaan Tutustu ajatusjoogaan-liveverkkokurssille! Ilmoittaudu täyttämällä yhteyslomake!
Löydät sen täältä: https://www.via.fi/ota-yhteytta/ tai laita sähköpostia via.akatemia(at)via.fi
Miten voin aloittaa ajatusjoogan? Lisätietoja Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssista ja ajatusjoogamenetelmästä sekä Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssin kirjan tilaukset: www.via.fi. Voit myös ottaa yhteyttä rajajoogan opettajiin. Yhteystiedot löydät täältä sivustolta.