Meri-Lapin ajatusjooga-koulu

kokoontuu kerran kuukaudessa Kemissä.

Ajatusjoogakoulussa opiskellaan Kirjeopisto Vian rajajoogaa, jota nykyisin nimitetään ajatusjoogaksi.  Tavoitteena on  sisäinen rauha, mielentyyneys, keskittymiskyky, looginen positiivinen ajattelu, luonteen jalostuminen, harmoniset ihmissuhteet, tajunnan avartuminen ja yhteys todelliseen sisäiseen Itseen.

Oppikirja: Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen, Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssi. Kymmenen opetuskirjettä. Toimittanut Terttu Seppänen. Uuden Safiirin Aikakauskirja 2 2019. Via-Akatemian säätiö sr.

Käymme yhdessä keskustellen läpi rajajoogakurssin opetuskirjeiden sisältöjä ja teemoja. Jaamme kokemuksiamme ja pohdimme myös tärkeitä ajankohtaisia teemoja henkisestä näkökulmasta. Rajajoogakurssissa eteneminen on yksilöllistä ja ryhmässä käsiteltävät teemat ovat henkiseen kasvuun liittyviä, jokaista koskettavia aiheita. Syyskauden aiheina ovat mm. todellinen sisäinen Itse, ajatussillat ihmisten välillä ja niiden kunnostaminen ja anteeksianto.

Syyskauden 2020 kokoontumispäivät ovat lauantaisin 15.8. 19.9. 17.10. 14.11. 19.12. klo 12-15. Paikka: Majakka ry:n toimitilat Kemin keskustassa os. Pohjoisrantakatu 14.

Ajatusjoogakoulumaksu on 20 euroa / kokoontumiskerta. Mahdollisuus stipendiin.

Ryhmän ohjaaja on Elina Kakko. Mahdollisuus kahden keskiseen ohjauskeskusteluun ennen ryhmän tapaamista. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat liittyä mukaan tai olet kiinnostunut ajatusjoogan harjoittamisesta. Elinan p. 0505622688, sähköposti elliinakakko@gmail.com

Kurssi järjestetään yhteistyössä KSL-opintokeskuksen kanssa.

Date

15 elo 2020
Expired!

Time

12:00 - 15:00

Sijainti

Kemi Majakka
Kategoriat

Jätä kommentti