Ajatusjoogakoulu verkossa

Uusi rajajoogan kurssi käynnistymässä! Verkossa etäyhteydellä toteutettava Via-Akatemian ajatusjoogakoulu aloittaa syksyllä 2022.

Voit jo nyt aloittaa rajajoogankurssin itsenäisen opiskelun ja saada yksilöohjausta rajajoogan opettajiltamme. Terttu Seppänen terttu.seppanen(at)via.fi ja Elina Kakko elina.kakko(at)via.fi. Tilaa rajajoogan kurssikirja täältä.

Mitä ajatusjoogakoulussa tehdään? Ajatusjoogakoulussa opiskelemme Kirjeopisto Vian rajajoogankurssin opetuskirjeitä, edeten niissä systemaattisesti ensimmäisestä opetuskirjeestä kymmenenteen. Keskustelemme henkiseen kasvuun liittyvistä teemoista ja teemme yhdessä ajatusjoogameditaatioita. Ajatusjoogakouluun osallistuvalle yksilöllinen etenemistahti kurssissa on mahdollista ja suositeltavaa. Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssista ja siihen sisältyvästä ajatusjoogamenetelmästä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Osallistuminen on mahdollista omalta paikkakunnalta käsin. Kemissä ja Kemin ympäristökunnissa asuvat voivat osallistua myös paikanpäällä.

Tiedustelut: voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai elina.kakko@via.fi. Seuraa ilmoittelua kotisivuillamme, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. @via.akatemia #viaakatemia #ajatusjoogakoulu

Käynnissä olevassa ajatusjoogakoulussa olemme opiskelleet yhdessä Kirjeopisto Vian rajajoogankurssia kohta kahden vuoden ajan ja olemme edenneet KIrjeopisto Vian rajajoogankurssin X opetuskirjeen teemoihin. Kurssi saa KSL:n tukea. Kahdelle vuodelle tehty opetussuunnitelma on toteutunut, ja sen mukaisesti peruskurssivaihe päättyy vuoden 2021 lopussa. Sen jälkeen tämä käynnissä oleva ryhmä jatkaa jatko-opiskeluryhmänä ja Via ry:n Meri-Lapin paikallisosaston toimintana.