Ajatusjoogakoulu verkossa

Verkossa etäyhteydellä toteutettava Via-Akatemian ajatusjoogakoulu aloittaa vuoden 2023 alussa.

Voit jo nyt aloittaa rajajoogankurssin itsenäisen opiskelun ja saada yksilöohjausta rajajoogan opettajiltamme. Terttu Seppänen terttu.seppanen(at)via.fi ja Elina Kakko elina.kakko(at)via.fi. Tilaa rajajoogan kurssikirja täältä.

Mitä ajatusjoogakoulussa tehdään? Ajatusjoogakoulussa opiskelemme Kirjeopisto Vian rajajoogankurssin opetuskirjeitä, edeten niissä systemaattisesti ensimmäisestä opetuskirjeestä kymmenenteen. Keskustelemme henkiseen kasvuun liittyvistä teemoista ja teemme yhdessä ajatusjoogameditaatioita. Ajatusjoogakouluun osallistuvalle yksilöllinen etenemistahti kurssissa on mahdollista ja suositeltavaa. Kirjeopisto Vian rajajoogan kurssista ja siihen sisältyvästä ajatusjoogamenetelmästä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Osallistuminen on mahdollista omalta paikkakunnalta käsin.

Tiedustelut: voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai elina.kakko@via.fi. Seuraa ilmoittelua kotisivuillamme, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. @via.akatemia #viaakatemia #ajatusjoogakoulu